Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26537 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
heh, giovi2 uwazaj, bo retier zaraz nam jakas nalewke zaproponuje i znowu noc zarwieimy Ej,ejjjjj psujka,też się nudzisz że zwady szukasz Pakt jakowyś podpisałaś z tym kornikiem paskudnym) A piać chesz mi krew zburzyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
nalewke??? bez nas

ja Ci lobuzie dam "pscujke"!!!!
ja taka grzeczna, pokorna, a ty mi tu pakt chcesz zerwac??!! no nie, a pij sam te nalewke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
giovi to mowisz, ze nawet zakretki nie dal ci powachac??? wiesz, moze on ja pod poduszka (albo obok) sobie polozyl, by mu sie lepiej spalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
nalewke??? bez nas

ja taka grzeczna, pokorna, a ty mi tu pakt chcesz zerwac??!! no nie, a pij sam te nalewke
I kto tu się sadzi jak kartofel Dbam tylko o wasze wrażliwe żołądki , żebyście mnie rano nie przeklinały A WY co??????????? I bądź tu człowieku dobry,a tak ci podziękują Co za niewdzięczność
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
nalewke??? bez nas

Ja tylko grzecznie Cię prosze psujko,stój lepiej z boku jak będe tępił tego szkodnika pospolito-paskudnego bo możesz i Ty szkodę jakowąś ponieść
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
masz racje zmulony cos on ostatnio. Retier1 moze warto by bylo bys sie przebadal???? (no wiesz, ja to tylko z czystej zyczliwosci pisze )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
retier1 napisał:
psculkas napisał:
nalewke??? bez nas

Ja tylko grzecznie Cię prosze psujko,stój lepiej z boku jak będe tępił tego szkodnika pospolito-paskudnego bo możesz i Ty szkodę jakowąś ponieść

grzecznie prosisz??? wow cos nowego
mam stac grzecznie z boku- heh- NIEDOCZEKANIE TWOJE.
teraz "psujko"??- czy za duzo problemu ci stwarza poprawne napisanie mojego nicku???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok